Décaar Scrub & Peeling

Filters

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Laat alle 2 producten zien

 • Aanbieding!
  Natural Exfoliation Scrub 50ml
  Natural Exfoliation Scrub 50ml
  32,50 30,88

  Natural Exfoliation Scrub 50ML

  NATURAL EXFOLIATION SCRUB OOK WEL DE ALGEN PEELING VOOR THUIS ✓  Voor een zijdezachte en stralende huid. ✓  Vermindert comedonen en verstopte poriën. ✓  Bevat Aloë Vera en Kaolien, die de beschadigde huid intensief herstellen. ✓ Milde exfoliator kalmeert de huid en geeft het een stralende en gezonde gloed. ® Décaar   50 ml
  32,50 30,88
  32,50 30,88
 • Aanbieding!
  Oxygen Scrub 50ml
  Oxygen Scrub 50ml
  43,70 41,52

  Décaar Oxygen Scrub 50ML

  ,
  OXYGEN SCRUB VERNIEUWT DE HUID OP MILDE WIJZE ✓ Een ware werkstoffen boost, waardoor huidfuncties intensief worden hersteld ✓ Reinigt de poriën, wat zorgt voor een natuurlijke glans en een gezonde huid ✓ Onzuiverheden worden verminderd ✓ Fijne lijntjes en rimpels nemen af ✓ Dode huidcellen worden op een zachte, maar effectieve wijze verwijderd. ® Décaar   50 ml
  43,70 41,52
  43,70 41,52

De huid scrubben met Décaar Scrub

Een gezichtsscrub is een gel of crème waar fijne korreltjes aan toegevoegd zijn. Met een scrub verwijder je snel en eenvoudig dode huidcellen en onzuiverheden van het gezicht en stimuleer je de doorbloeding. Het resultaat is een schone, frisse en stralende huid!

Décaar gezichtsscrub of Décaar peeling?

Een peeling doet hetzelfde als een gezichtsscrub – namelijk dode huidcellen verwijderen – de manier waarop is echter verschillend. Een scrub bevat korreltjes die dode huidcellen verwijderen. Een peeling is op basis van (fruit)zuren die de bovenste huidlaag losweekt. De werkstoffen dringen diep in de huid door, dit kan een beetje prikken. Een peeling is vooral geschikt voor mensen die last hebben van huidproblemen, waaronder acné.

Heb je een vraag of wil je advies? Ik help je om de juiste keuze te maken, stuur gericht een berichtje!

Gezichtsscrub of Bobyscrub

Grofweg bestaan er twee soorten scrub, namelijk gezichtsscrub en bodyscrub. De gezichtshuid is veel dunner en gevoeliger dan de rest van het lichaam. Een bodyscrub kan te heftig zijn voor het gezicht, omdat deze korrels wat groffer zijn en de scrub vaak rijk is aan parfum. Een mooi voorbeeld van een gezichtsscrub is de Décaar Oxygen Scrub of Décaar Natural Exfoliation Scrub 50ML.

Décaar Scrub aanbieding

Gezichtsscrub kopen? Bij decaarproducten.nl spaar je voor Skinnies! Deze spaarpunten spaar je bij elke aankoop of als je bijvoorbeeld een review achterlaat. Deze spaarpunten kan je bij de volgende bestelling verzilveren. Zo heb jij als vaste klant altijd korting! Een goede en verzorgde huid hoeft zo niet duur te zijn.