Décaar Scrub & Peeling

Filters

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

Laat alle 2 producten zien

De huid scrubben met Décaar Scrub

Een gezichtsscrub is een gel of crème waar fijne korreltjes aan toegevoegd zijn. Met een scrub verwijder je snel en eenvoudig dode huidcellen en onzuiverheden van het gezicht en stimuleer je de doorbloeding. Het resultaat is een schone, frisse en stralende huid!

Décaar gezichtsscrub of Décaar peeling?

Een peeling doet hetzelfde als een gezichtsscrub – namelijk dode huidcellen verwijderen – de manier waarop is echter verschillend. Een scrub bevat korreltjes die dode huidcellen verwijderen. Een peeling is op basis van (fruit)zuren die de bovenste huidlaag losweekt. De werkstoffen dringen diep in de huid door, dit kan een beetje prikken. Een peeling is vooral geschikt voor mensen die last hebben van huidproblemen, waaronder acné.

Heb je een vraag of wil je advies? Ik help je om de juiste keuze te maken, stuur gericht een berichtje!

Gezichtsscrub of Bobyscrub

Grofweg bestaan er twee soorten scrub, namelijk gezichtsscrub en bodyscrub. De gezichtshuid is veel dunner en gevoeliger dan de rest van het lichaam. Een bodyscrub kan te heftig zijn voor het gezicht, omdat deze korrels wat groffer zijn en de scrub vaak rijk is aan parfum. Een mooi voorbeeld van een gezichtsscrub is de Décaar Oxygen Scrub of Décaar Natural Exfoliation Scrub 50ML.

Décaar Scrub aanbieding

Gezichtsscrub kopen? Bij decaarproducten.nl spaar je voor Skinnies! Deze spaarpunten spaar je bij elke aankoop of als je bijvoorbeeld een review achterlaat. Deze spaarpunten kan je bij de volgende bestelling verzilveren. Zo heb jij als vaste klant altijd korting! Een goede en verzorgde huid hoeft zo niet duur te zijn.